• چهارشنبه ۳ مرداد ماه، ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۶
  • دسته بندی : علمی و آموزشی
  • کد خبر : 975-393-5
  • خبرنگار : 60005
  • منبع خبر : ----

کتاب "تغذیه در ژنتیک " در جهاددانشگاهی اردبیل منتشر شد


به همت انتشارات جهاددانشگاهی اردبیل کتاب" تغذیه در ژنتیک " در 288 صفحه و 12 فصل منتشر شد. 

به گزارش ایسنا منطقه اردبیل، مدیرمسئول انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل با اعلام این خبر افزود: این کتاب که توسط کارستن کالبرگ، استین‌ماری اولون و فردیناند مولنار در سال 2015 تالیف شده به همت دکتر محمد ضعیفی زاده، استادیار گروه ژنتیک، دکتر خاطره طوبا، استادیار دانشکده پزشکی و امیرحسین علیمحمدیان از گروه علوم آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ترجمه و به چاپ رسیده است. 

مهران محمدی حوزه شگفت‌انگیز نوتروژنومیکس، ارتباطات روزانه بین رژیم غذایی و مواد غذایی، ژنوم و متابولیت‌های ما را آنالیز می‌کند، ادامه داد: این کتاب چگونگی شکل‌دهی و اعضای بدن انسان توسط مواد غذایی را توضیح داده است و در نتیجه، استعداد ما نسبت به ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت و تصلب شرایین را مشخص  و در مورد زندگی واقعی و ارتباط‌های انسان با تغذیه را در سرتاسر عمر بیان می‌کند. 

وی با بیان اینکه این کتاب به قیمت 25هزار تومان از کتابفروشی‌های استان قابل تهیه است، افزود: كتاب "تغذیه در ژنتیک" مي‌تواند به عنوان منبع مطلوب، مورد استفاده دانشجويان و علاقه مندان حوزه های پزشکی، ژنتیک و تغذیه قرار گیرد.

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: